Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

globe86

Members
  • Posts

    2,356
  • Joined

  • Last visited

globe86's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

  1. Tjenare :) ! Nog lever jag allt ! Det gör jag säkerligen dock inte lika ofta som förut. Familjen växer hehe! Körde faktiskt Vasan i år men har blivit mycket fotboll och löpning sista åren! Dock slet jag av korsbandet för ett par månader sen så får nog övergå till stakning igen :) Ps: kul att du skrev:)
  2. Fint skick sparsamt använda ! Hämtas helst i Falun men kan skickas dock står köparen för frakt. PaketPris: 600 kr Får inte upp nån bild men skicka sms så kan jag skicka bilder. Har orginalförpackning med prislappar kvar på. Mob: 0702826545
  3. Tack även blohms och Vasas föräldrar å min tjej för underbar fika å service efter vägen! Nästa sommar kör vi igen :) !!!! Jäklar vilken bränna man fick på köpet ;)
  4. Tack för en grymt trevlig tur :) !!!! 15 st deltagarrekord ! Hoppas få se några fina bilder !
  5. Vasa ansvarar du för en gruppbild å utläggning på forumet du som kan :)
  6. Haha vi får väl se då om man står hela vägen! Har fortfarande en jäkla tendens att vingla ! ;) tur globulansen är med!
  7. Tjejen kommer baka lite blåbärsmuffins som kommer bjudas på :) mums ska bli gott å åka på klarälvstur igen ;) så de blir alltså 2 följebilar så de kommer finnas gott om plats ifall man vill lägga saker/mat eller om man tar slut som jag en gång gjorde ;) den risken finnS nog inte längre
  8. Detta blir kanon !!! :) vi ses i morgon !!
  9. Trökigt å höra men en resa är ju aldrig fel!hoppas alla andra är taggade å kommer! Kommer bli kanon kul å riktigt givande! Början redan bli taggad för "slutspurten" som brukar inträffa sista milen för de som vill:) man kanske ska stoppa med ett par snabbrull så herr vasa får se baken sista 10km ! Men de kanske inte behövs ;)
  10. Nu närmar det sig! jag kommer att komma direkt till starten! :) hoppas att det kommer lite folk ! Kommer de nå rutinerat folk till kroppkärrsjöns parkering å tar hand om sträckan till bussen ???
  11. Åh jäklar va schysst att han ställer upp! :) du får hälsa farsan din !!!!
  12. Krya på dig TT! Hur ser det ut med påfyllning av vatten möjligheter? Har vi några fik efter vägen vi kan sno vatten vid? Å kanske köpa en kanelbulle!?
  13. Har beställt sol och medvind så det är lugnt ;) kul att så många verkar haka på! Blir en fin gruppbild både före å efter !
  14. Härligt härligt ser ut att bli en rekordvända med antalet folk :) ! Hur är det med gamla veteranerna mmg,TT och tomach å alla andra?! Hakar ni på?
×
×
  • Create New...