Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

mellerudarn

Members
  • Posts

    153
  • Joined

  • Last visited

mellerudarn's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

  1. Fan också!!! :) nu måste ju jag göra ett nytt försök.
  2. jag kan tyvär inte, men är hemma och har semester v31,32.
  3. Jag kan tyvär heller inte, jag ska gifta mig men det var ett mycket bra initiativ, du får gärna göra om det i slutet av juli så man kan få en formkol innan alliansloppet.
  4. Jag får tyvär kasta in handduken, halsont igen, får försöka hänga på nästa tur.Ska trösta mig själv med ett antal Melleruds vårpilsner istället.
  5. Har du kompanjonen med? Vi åt mat ihop på Vasaloppet. Varifrån kommer du Mikmun? tror inte kompanjonen (Janne) följer med, men övertalningskampanjen pågår fortfarande.
  6. jag kan troligen också hänga med på en tur 21/22 april.
  7. Kan ni inte mjukstarta med 8,5 mil ? i så fall hänger jag på, Varför kör ni 17mil? vad tränar ni inför då? sliter det inte väldigt hårt på kroppen och kräver således lång vila efter ett sådant pass?
  8. Jag kollade inte mellantiderna, men jag höll nog ett ganska jämt tempo, körde faktiskt inte på motstånd 10 denna gång utan testade 6ans motstånd. Man får kanske göra en kraftansamling på ett ny halvmara på 6an eller 7ans motstånd, och se om man kan pressa tiden något. :)
  9. snabbdistans i skiergen idag 10000m på 37,54 :)
  10. Jag kör med passiv vila och börjar dra när det slår över till en nolla på displayen.
  11. Hej kul att du har hittat hit. Ja jag måste ju erkänna att det var din tid på halvmaran som jag hade siktet inställt på, och det var en näradöden upplevelse att ta din tid så några nya försök gör jag nog inte före vasan. Har även testat 5x1000 med 1 min vila men där har jag inte lyckats så bra, har 3,36 i snitt som rekord. Du kan väl vänta lite till innan du tar min tid på halvmaran, så jag kan få vara snabbare än dig en liten stund till :) Har 16,8 på 100m som pers den får du ta först :)
  12. puls på 10000? också nyfiken
  13. Grattis Hypernator ! Mycket bra tid.
  14. Då var maran avklarad, roligare träningspass har man ju varit med om. Sluttiden blev 2,56,16 och snittpulsen ca 150(strulade med pulsbandet i början)
×
×
  • Create New...